Björnsan!

Nu drar jag till Björnsan. ^^ Tjarå!

Dessie, Paow och svart hår!

Heej på er! ^^

Igår var jag med Judith och Jennyfer, vi hade riktigt skoj. Och gissa vilka vi träffade...


Från vänster, ovanifrån: Dessie, Hugo, Paow. Nerifrån: Jag, Judith, Jennyfer.
Riktigt najs! Och vi finns med på både Paows och Dessies bloggar. ^^

Men nu ser Jennyfer inte ut sådär längre, hon har svart hår! Det blev finfint på henne, haha. Men nu ska jag fixa hennes header, hörs sen! Puss.

@ Papi's house

Shoobre! Hemma hos pappa nu, ensam... Har varit med Signe, Ebba och Blondi förut... ^^
Haha, finns inte så mycket att skriva. Och ingen läser ju min blogg heller så... Mitt besöksrekord på nittio dagar är typ 56, så jag fattar inte ens varför jag skriver.

Men iaf... Kolla vad allt har växt!


Krasse


Malva


... och solrosor!

Och tre bilder till. ^^


Jag igår, hos mej.


Judith sötnos!


Jag när jag var en plutt. ^^

Byebye!

Uuuh?

Jag har fått reda på att några får jättekonstig text när de kollar på min blogg. Kan alla som får det skriva det så får vi se... Puss!

Sämsta upd ever!

Shueshue...!

Våran data hemma hos mamma laggar, har typ fått virus eller något. Så jag kommer inte kunna skriva på typ HELA VECKAN! Mardröm!
Men jag hoppas att ni klarar er...! Haha, ego jag vet. ^^

PuSs!

Krassens förvandling

Gomorron!
Krassen har redan växt lite. På förpackningen stod det att man kunde odla krasse på papper, så vi tog några bomullsrondeller och vissa har redan fått en liten öppning där en liten, liten ljusgrön plupp sticker ut. Happy! ^^


Ni kanske inte ser så bra, men iallafall. ^^


Frukost: Jordgubbar, socker och grädde! Haha, vad onyttigt det lät.


Efterrätten igår, riktigt gott!

Och nu till bilderna från planteringen!


Ja...


Jag och Saga planterar för fullt!

Från vänster: Malva, Luktärt, Krasse, Gräslök, Basilika, Sallat, Solrosor. Vi hade gurkor också men de kom inte med. ^^

Nu ska jag klä på mig och gå över till mamma. Julia jobbar och pappa är i Italien och cyklar, så vi får vara hos henne en dag extra!
Herrå!

Dagens blogg!

Kom faktiskt ihåg Dagens idag. ^^
Och idag blir den en blogg som får en fetlänk!

JUDITH!
Finast, grymmast, bästigast! ♥
Lagom med upd's, skriver inte om så onödiga saker (som *host* jag). Plus att jag har fixat designen ju, haha skoja. ^^

Näerå, men iaf.
Btw, kommer nog inte orka lägga upp planteringsbilderna, det får bli imorgon istället, men det är väl okii?
Sry, men jag kommer inte orka skriva mer ikväll. Har faktiskt varit ganska bra uppdatering idag, huh?
Godnatt, Hattifnatt. Sov gott, tummetott, Älskar dig, jag är en så liten tjej, Kramis pyjamis, Pussi sussi!

Haha. ^^

Black and white, och lite annat

Nu är jag hemma igen, och jag har tagit en hel del bilder, och alla i svartvitt. Jag tycker det blir mycket finare. ^^ Och jag ska ju få en kamera snart, men jag tror att jag ska ha en rejäl kamera, en systemkamera eller så, inte några små.
Alla, eller ja - de flesta iaf, köper en kamera för att mobilen inte har så många megapixlar och de vill ha något att ta kort med på Mc'Donalds och Grönan... Men jag vill ha en riktig kamera, så att man kan ta riktiga bilder. Jag vill ju bli fotograf, och många säger att jag är väldigt bra på att ta kort.

Men nu kommer tio bilder från dagen, enjoy!


Julias pappa sa att det hette "stilleben" när man hade fixat iordning hur allt skulle stå och så...

 

 
Kaxi!


Kisen!


Ett får, haha. ^^


Sen gick vi till Lucas, Julias döda brors grav.


Saga matade Kisen.


Några skredar hemma hos Julias föräldrar, haha.


Ballerinakakor!


Ingemar och Kaxi.

Nu kommer Julias syster snart, vi ska bjuda på middag. Broccolisoppa, och sen glass med jordgubbar, bananer och melon...!

Och juste! Planteringen! Damn! Glömde! Men de kommer troligtvis senare ikväll isåfall.


Kummelnäs!

Hejhej!

Vi har hållt på och planterat hela förmiddagen, bilder kommer ikväll. Detta blir bara ett snabbinlägg. Vad gtycker ni om designen förresten? ^^ Jag tycker om den.

Ja, men iaf. Vi planterade massa olika saker från Colorama på Folkungagatan, som basilika, solrosor, luktärter och malvor.

Men nu ska vi skynda iväg till Kummelnäs, till Julias föräldrar. Åh, jag är så mätt efter hamburgarna viåt till lunch så jag kan knappt gå...
Herrå!

Mycket mat... ^^

Laddade upp några bilder nyss, och märkte att i stort sett allt var mat, haha. Lägger inte upp allt, det blir ju tråkigt, right? Men ni får väl stå ut med tre stycken iaf!


Morötter, gurka och dipp, MUMS!


Ballerina Kladdkaka med mjölk... Love!


Yoghurt-grejen jag pratade om igår. ^^


Inga kommentarer, tack.


Inne på Glitter. Var bara tvungen att visa er...

Ska försöka fixa en lite roligare design nu... Herrå!

Sjuk...

Inte kul att vara sjuk, att ha ont i näsan, nysa konstant och ligga och vila hela dagen? Speciellt när det är kebabtallrik i skolan och så fint väder. Men ändå lite skönt, att bli ompysslad och inga få kramp i armen av för mycket matte.
Hm...
Julia gick och köpte gottigoti-saker förut. Vaniljyoghurt, kiwi, banan och hallon. Mumsmums! Så vid sju vaknade jag, gick och la mig i soffan och kollade på TV, somnade om och bara slappade. Men det är lite knasigt att man alltid känner sig så grymt ful och ofräsch när man är sjuk.

Ni ska jag kolla på Alladin. ^^

Nysande hälsningar! Hahah...


Dagens Tanke!

Dagens Tanke.
"Om Gud finns, varför skapade han då Hitler?"
Jag undrar mycket på den frågan. Gud ville väl att alla skulle "ha det bra", och då skapade han någon som senare kom att bli en av världshistoriens största händelser...! Lite knasigt.
Själv tror jag ju inte på Gud, jag är ateist, dvs att jag inte tror på någon slags gud. Eller, jag tror kanske att han fanns, men inte att han skapade allt och alla och kunde gå på vattnet och allt...

Sådär ja. ^^

Med Miranda!

Som rubriken säger. Är med Miranda nu, och har skoj... Jag sitter vid mitt skrivbord och hon sitter i min säng. Haha. ^^ Ska duscha ikväll också, glömde igår IGEN!
Jag är verkligen sämst på sånt. Men jaja...
Pappa skrev under språkvalslappen, spanska som förstahandsval och sen franska. Jag tror att jag kommer få franska, för typ alla tar spanska. Buhu...!

Herrå!


Sanning eller ärlighet?

Just nu är jag med Miranda och hennes kompis Denise. Vi kör en grej som heter sanning eller ärlighet, det är som sanning och konka, fast med bara sanning. Lite skoj, faktiskt. ^^ Vi äter toast och O'boy också, eller ja... jag dricker bara mjölk. Måste ta det lungt med sockret, hehe. ^^

Ni ska jag iväg. PuSs!

Kompositör!

Tjena tjena. ^^ Sitter i skolan och leker kompositör och skriver en sång. Grymt, haha! Lyssnar på GaGa, självklart!
Japp, men jag har inte så mycket att skriva. Det blir pannkakor till lunch, och jag kommer äta minst tio stycken för jag är vrålhungrig! Gah!

Nu ska jag chilla vidare, herrå!


Dumma mobil!

HJÄLP! Min mobil, som även är min väckarklocka, hade lagt av under natten! Men jag trodde att alarmet skulle ringa ända, men nej det gjorde det inte!

Nu blir det att skynda, skynda SKYNDA!

Today & Bildbomben

Shue! Idag har jag varit med Judith, Emilia, Jakob, Vidar och Tim, och vi gick runt lite och hade skoj. ^^ Var i skånegläntan och så...
Sen gick jag hem och åt, god köttfärssås och makaroner, hihi. Nu är det Halv åtta hos mig på TV:n, och pappa står och diskar, Saga spelar spel och ja, ni kan nog gissa vad jag gör!

Men som lovat, nu kommer den så kallade "bildbomben" som jag sa förut. Njut!


ERIC SAADE!


På Lisas gård någon gång...


"Och alltid när ni spelar är vi där med vårt stöd, för dig vill jag leva och för dig vill jag dö!"


Från Nalledagen i skolan, haha.


Tollare!


Mmm... Hallonbåt med chokladsås...!


Man kan ju inte alltid vara perfekt. Men träslöjden har fått ROSA hörlurar!


Mitt troll på slöjden. Trulsa!


Årets första mjukglass!


Apelsin!


Min ena sko är sönder! Buhu...!


Judith i Vidars keps!


Cooling på taket, haha.

Ja, det var det...!
PuSs!


Dagens...

Dagens Skratt:
I skånegläntan finns det ju ett hus, och ett tak som man brukar hoppa på. Idag kom jag faktiskt upp på det, men nej... det lilla taket gick liksom inte. Jag ville och tänkte hela tiden, att ni ska jag klara det men jag gjorde det inte. Om du hade sett på hade ni nog skrattat. Mycket. Jag stod på kanten och gnällde och gick sen tillbaka och ställde mig på kanten igen!

Sorry för världens sämsta uppdatering på denna kategori, men jag har inte haft tid och datorn kan ju inte blogga åt mig. ^^

Sådär ja...

Godnatt!

Måste sova, måste sova...

Tjänare!

Idag har jag gjort lite olika saker, till exempel varit på dans, ätit mjukglass, ätit med Judith och lite till. Efter skolan gick jag och Judith ner till slöjdsalen och hade kul och gjorde troll. Mitt blev rosa och fick heta Trulsa, och Judiths blev blå och fick heta Trulle. Gulligt värre!

Och som ni ser på rubriken, så måstejag sova. Ska möta Judith tidigt imorgon och göra svenskaläxan. Så förlåt, förlåt, förlåt men jag kommer inte hinna lägga upp bilder. Jag svär att ge er en liten fotobomb imorgon. Lovar!

Okay, men nu ska jag sova då. Godnatt! ^^


Hemma! Jag lever!

Ja, nu är jag hemma! Eller nej, jag är hemma! Jag vill vara kvar på Tollare! Men nu ska vi ju snart komma på en ny teater, kul kul!
Just nu har jag på mig jeans och T-shirt men jag ska byta till myskläder. ^^ Mycket skönare. Sen ska jag sätta mig i soffan och mysa framför TV:n eftersom jag inte har haft någon sovmorgon på hela helgen! Men det var riktigt kul och jag fick några nya kompisar som bor i "Oppsala" och "Skellefte"!
Och jag kan garantera att vi var flummigast på lägret, vi fyra"


Ser lite tjock ut på bilden.


Mysmys!

Vad tycker ni ser mysigast ut?

Bilder från lägret kommer senare.

PuSs!


Tollare om två veckor - IMORGON?

Som ni ser på rubriken. Jag trodde att vi skulle till tollare (ett teaterläger) om ungefär två veckor, men igår fick jag veta att vi ska åka idag! Ojojoj! Men vad ska jag göra? Jo, packa och åka iväg! Ebba är så snäll som hjälper mig. Om någon timme ska vi åka iväg till Slussen, träffa Hanna och Jenniefer (teaterledare) och åka till Tollare. Najs!
Ebba ville ha en egen ruta och skriva lite också.

EBBAS HÖRNA!
Hej alla människor, brödrostar och minttabletter.......TWWILIGHT ÄGER SÖNDER!!!!
Ni vet väl att snel hest eter hafre ??...eller visste ni?? Jag visste det.......och Frida med :P
Har ni smakat nya Magnum gold ??? Det har jag...den är goooood.......Här kommer ett blondin skämt.....Vad heter en blondin med hjärna???? Jo, en golden retriver......haha Frida berätta ett till, hur får man en blondin att bryta näsan..??? Man lägger en det manliga könet under ett glasbord!!!!!!!!!!!!!hahahahahaahah..eller så kul var det inte eller jo... eller va fan....................................:P

Slut på Ebbas hörna! Sådär ja... Nu ska vi iväg från blogg.se
Kommer inte ha tillgång till Internet under hela helgen, sorry! Jaja...

PuSs!  


0-1

Moshi Moshi!

Matchen igår var bra - förutom att domaren var helt sjuk. Vi gjorde ett mål, men det blev off-side och vi fick gult kort hela tiden. Halmstad gjorde mål i sista minuten! På vägen hem var jag så arg att jag kunde slå någon.
Men jag stod upp och sjöng hela tiden, alla sånger.

"Vi är överallt, men det är inte ni, för ni är djurgårdsjävlar!"

"Och alltid när ni spelar är vi där med vårt stöd, för dig vill jag leva och för dig vill jag dö!"

Underbart.

Men nu måste jag gå.

PuSs!


Mot Råsunda...!

SNART SKA jag, Aleksandra och Malin iväg mot Råsunda och kolla på AIK - Halmstad.

 Ni tror att ni är balla, men AIK äger alla!

Haha...
Jag har varit lite med Judith idag också, målade naglarna lite hos henne. Bild längre ner.
Fick låna Aleks halsduk men nu måste jag slänga i mig lite tortellini och pasta. Sen drar vi! Resultatet på matchen kommer senare ikväll...


Bry er inte om kläderna, jag ska inte ha på mig dem...

PuSs!


I skolan!

MUSIK NU fast vi sitter i datasalen! Najs! Ja... Idag händer inte så mycket. Lyssnar på Kniven i hjärtat, bästigaste! ^^

Jaja, nu ska jag göra något annat. Sorry för lågt med bilder, har inte haft tid med det men ikväll lovar jag!

PuSs!


Fy...

JAG VILL inte gå till skolan imorgon. Om du undrar varför, får du skicka sms eller något. Svarar inte offentligt på denna fråga...

Käka...!

ÄR MED Miranda nu, vi ska gå ut och käka. Fast vi vet inte vart, men någon stans i alla fall. Japp, det blir ett kort inlägg men jaja...

Saga köpte en hårborste och två hårspännen förut, och sen åt vi glass på Lejonet och Björnen. Bilder kommer ikväll!

PuSs!

Blånagel?

AJ AJ nu har jag gjort illa tummen och fick en liten blånagel.
Godmorgon förresten!

Idag ska jag ju vara med Miranda, viska hitta på något... Men pappa ville att jag skulle gå och fika med Saga innan, men frågan är om jag kommer hinna det? Klockan är ju bara tjugo i tio, men i alla fall. ^^

Chattar med Jennyfer...
Ska nog börja fixa mig nu!

PuSs!

Djävulen bär Prada

KOLLAR PÅ Djävluen bär Prada, en väldigt bra film. Orkar inte skriva vad den handlar om...
Nu ska jag kolla vidare, men jag bloggar nog inget mer ikväll. Godnatt!

PuSs!

Glass och vaniljsås!

JUST NU äter jag jordgubbsglass med vaniljsås, gott. Körslaget är på i bakgrunden, och det känns verkligen att det är lördag!

Imorgon ska jag göra något med Miranda. Kul kul! Ska få lite pengar av pappa så att vi kan göra något, kanske bara fika eller shoppa lite.

Och jag har fått reda på att jag ska få Guldkortet i sommar! Awesome! Nu kommer jag nog hänga där hela sommaren, för det är ju trots allt Stockholms (om inte hela Sveriges) roligaste plats att vara på på sommaren... ^^


Förut idag, ska vi kalla det för Facelook?


Lite av min lunch. ^^


Glass med vaniljsås! Inte världens bästa bild då, men jag tror att ni klarar er!

PuSs!


Dagens Sötnos!

Dagens sötnos!

Minidjur är så himla söta, till exempel små nyfödda kattungar eller jättesmå fågelungar?
Jag tycker att minigrisar är en av de sötaste små djuren.


Är den inte supersöt?

PuSs!


Ny kategori - Dagens...

Shue!

Ja, som ni kan se. Nu presenterar jag en ny kategori - Dagens...
Den kan innehålla Dagens Outfit, Fråga, Sötnos, Egobild, Länk, Inköp, Hiss och Diss och lite mer! Så varje dag kommer minst ett inlägg med en av de kategorierna.

Jag tycker att det är ganska onödigt att ha typ tio olika kategorier med olika "Dagens", så nu gjorde jag en allt-i-ett. Hoppas att ni gillar min idé!

PuSs!


Clean, cleaner, me & my blog!

Heej!

Japp, som ni ser på rubriken. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig, eftersom jag somnade igår innan jag hann duscha. Sen blir det en ny design till bloggen och om den inte blir bra så gömmer jag mig under täcket resten av dagen!

Och håll utkik efter en ny kategori snart...




PuSs!

Lite städning skadar aldrig!

Hajhaj!

Idag har vi städat lite här hemma, därför har jag inte skrivit förut. Ska duscha idag också, annars skajag nog inte göra så mycket, får se om någon vill hitta på något.


Slumpad bild. Amerikanska pannkakor! Mums!

Japp, nu ska jag nog duscha. ^^

PuSs!


6 månader av saknad.

Hej...

Idag var det sex månader sedan Emma dog. Om ni scrollar ner lite kan ni se vem Emma var.
Jag lever för dig Emma, du är min ängel - fortfarande bästavän, du kommer alltid vara det. Föralltid. ♥
Vila i frid.

Nu ska jag sova. Om det går.

PuSs!

Judith!

Hejhej!

Idag har jag som sagt varit med Judith, vi hade det najs som vanligt. ^^
Vi åt lunch på donken, jag tog lilla menyn och hon tog någon sallad. Gott gott! Sen gick vi till 7-Eleven vid Göta Lejon (ungefär) och köpte varm choklad. Mm... det var verkligen länge sen!
Vi gick till Söderhallarna och köpte Jelly Bellys, mitt favoritgodis!
Efter det hälsade vi på Anna på den andra 7-Eleven vid Medis och pratade lite. Judith skulle hem vid fyra och packa till landet, jag hjälpte henne lite eftersom jag är så grym på att packa ner saker, haha!

Nu är jag hemma och sitter i soffan och myser, snart ska jag äta middag.


Just nu. Inte så bra bildkvalité, men det går nog i alla fall...


Mm... Jelly Bellys!


Judith med hennes påse! Sötnos!


Haha. ^^


Pommes Frites, den godaste saken påMc'Donalds.

PuSs!

Med Judith! ^^

Gomorron!

Judith kom hit nyss, och då var jag mitt uppe i frukosten! Men nu har jag ätit klart, och Judith sitter och gungar när vi lyssnar på Smurflåtar...!
Vi ska göra te snart, Judiths kommer nog bli sockrigt. Själv ska jag ju försöka slutamed så mycket socker. Men några små teskedar gör ju ingen skada, hihi. ^^

Ja... senare idag ska vi ta lite kort och göra en ny header till Judith.

Nedan: tröjan som jag hoppas att jag får...!


199 kr på MQ, bra pris!


En nyckelpiga som jag och Lisa hittade för några dagar sen. Inte den bästa bilden, menmen...

PuSs!


Min önskelista

God... natt?

Hejhej, du som säkert sover just nu. Jag kände för att vara uppe lite längre än vanligt idag, så...
Jag har fixat lite på en bloggdesign åt några människor nu ikväll, och nu tänkte jag att jag kanske borde vara inne på min egen blogg lite också?

Ni ska få se min önskelista för kläder nu!

~ Chinos - så grymt snygga! Dock kanske lite svår "figur" på dem, menmen...
~ En tröja med "puffärmar" från MQ - jag bara måste ha den!
~ Smalt skärp som man kan ha i midjan - snyggt när det "hänger ner lite", alltså skärpet.
~ De snygga glasögonen från T-Shirt Store! Roliga och snygga på samma gång!
Och vårens absoluta måste...
~ Ballerinaskor! Vad vore väl våran utan alla ballerinaskor? Och de finns ju i så många olika färger och varianter!

Japp, så ser den ut ja! ^^
Nu ska jag försöka få lite sömn. Godnatt allihopa!

Och herregud! Jag glömde ju berätta vad jag gjorde idag!
Jo, jag åkte in till Sickla Köpkvarter och messade med Anton på vägen dit, eftersom han bor där. Och då visade det sig att vi skulle till samma ställe! Blev lite förvånad faktiskt! Men det slutade med att jag, han och hans bästa kompis Ella gick på bio och såg Draktränaren. En film som måste ses enligt mig! Den var väldigt bra, och man kände igen sig lite i handlingen, att man var rädda för att visa sitt rätta jag och var tvungen att göra som alla andra och kämpa för att behålla en hemlighet.

Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig!

PuSs!

Cykla? Ja, om jag kunde vägen.

Shue!

Jag ringde pappa och frågade vad jag kunde göra idag, och då sa han att jag kunde ka till Julia på Cervera och hjälpa till lite/kolla på en telefon. Men han tyckte att jag kunde cykla dit, och det skulle ju såklart ha varit jättekul - om jag kunde vägen. Jag tror att jag tar bussen istället, så att jag hittar fram innan klockan elva på kvällen...


Shit vad fint väder det är ute! Tänk de som inte ens har fönster att titta ut genom!

Tur att man är morgonpigg, annars hade jag nog inte fått vara med om det underbara solskenet!

PuSs!


YES!

Hejhej!

Har äntligen fått igång mobilen, och utan "den riktiga" laddaren! Riktigt najs! Nu ska vi bara se om den verkligen laddar då!

Jag fick pengar av pappa så att jag kan äta igen, hm... det är inte kul att ha påsklov och ingen mat hemma!
Men det är ju skoj att äta ute också. ^^

PuSs!

NU ska jag gå...!

Hejsan!

Nu har jag lugnat ner mig lite, och ska gå till mamma om någon minut. Hon vill säkert att jag ska ta med några bullar dit, så det ska jag göra. ^^

Kände bara för att skriva lite kort, och onödigt.

PuSs!

Panik!

Godmorgon!

Nu får jag panik! Min mobil fungerar fortfarande inte och jag behöver verkligen ha den! Pappa vill att jag ska gå hem till mamma och hämta den riktiga laddaren, men jag orkar inte! Men jag kommer få göra det ändå, och då kommer jag troligtvis äta frukost där också. Men åh, jag behöver ju ringa nu! Nu, nu, nu!

Jag får väl slänga på mig kläder och lägga ner lite grejer i väskan och ta mig dit! Kanske borde ringa mamma och meddela att jag kommer....

PuSs!

Glömde berätta...

Hejhej!

Rubriken berättar.
Jag har glömt att jag och pappa troligtvis ska åka ner till Mariefred på motorcykel någon gång under lovet och lägga blommor på Emmas grav.
För er som inte vet vem Emma är, så är det min barndomsvän som jag har känt sedan jag var ett och ett halvt år. Vi tappade kontakten när jag flyttade, men vi träffades en gång där.
Jag delar underbara minnen med henne, från när vi var små och var på Astrid Lindgrens värld, när vi åkte kanot tillsammans och en gång när mamma och pappa inte kunde hitta mig, och jag hade gått hem till de och kollat på TV klockan sex på morgonen.
Några av alla minnen vi delar, och den nionde oktober 2009 dog hon i en bilolycka.
Jag visste inte vad jag skulle göra. Även om vi hade tappat kontakten, så hade jag alltid kommit ihåg henne och saknat henne. Den jag älskade mest, som jag alltid tänkte på.
Det var inte det att hon hade dött som gjorde mest ont, utan alla minnen som kom upp igen. Och att aldrig få uppleva dem igen.
Jag vet att många dör, många barn dör varje dag - man tänker lite på det, men bryr sig inte så mycket innan det händer en själv. Att man själv mister någon älskad, då inser man att även om man inte kände den personen, så har en till människa dött. Någon som hade en egen familj, egna vänner och ett eget liv.
Jag saknar henne så fruktansvärt, och kämpar för att hålla kvar minnena.

Här kan ni läsa om hur hon dog. <3 (tryck på hjärtat för att komma till artikeln.)
En låt som påminner om Emma. <3 (tryck på häjrtat för att komma till låten.)

Tänker på dig, Emma. Älskar dig med hela mitt hjärta.


Städning...

Shuee!

Duschat klart nu, åt mat efter det. Stekt lax och broccoli och något mer (det var "ihopblandat"...) Håller på och städar lite, men jag tog en liten paus och bloggar lite... ^^

Det är mycket att ta reda på här! Chipspåsar, papper, kläder, kuddar och annat stök. Men med lite tålamod klarar man ju det mesta!
Nu ska jag städa vidare, ville bara visa att jag lever...

PuSs!


Leka fjortis - men hur får man bort det?

Heej!

Idag fick jag och Lisa stanna hemma och ta hand om Saga som tydligen hade ont i magen. Men vi hittade på roliga saker här hemma istället!
Bland annat så klädde vi ut oss till fjortisar, haha! ^^ Det var kul, men nu kan jag inte hitta något medel så att jag kan få bort sminket! Hoppsan hejsan! Men jag får väl försöka med vatten, även fast det tar dubbelt så lång tid.
Sen ska jag hoppa in i duschen...

Min mobil har krånglat hela dagen, så jag tror inte att kommer några bilder. Dåligt, men så är det ibland.

PuSs!


Sitter på golvet

Heej!

Igår somnade jag och Lisa ganska sent. Eller ja, jag gjorde det i alla fall - låg i soffan och sov lite...
Nu sitter vi på golvet med kuddar och täcken och lite mat och lyssnar på musik. Najs!
Chattar lite med Anton som tycker att röda bycor är skitsnyggt, bara för att det är "modernt". Men han är lite rolig... ^^

Det sitter en gubbe på balkongen mittemot oss, han är lite läskig... Nu gick han in!

PuSs!

Påskmust - i ölflaskor?

Hejhej!

Lisa ska sova över här, så jag är glad - eller ja, väldigt glad eftersom vi har tjatat sen i fredags...
Vi gick till Konsum och köpte onyttiga grejer, men varje dag på lovet är ju lördag. ^^
Vi köpte chips, dipp och påskmust, som egentligen var ölflaskor? Man kunde till och med känna att det hade suttit en lapp där innan. Hm...

Nu ska jag fortsätta nörda fejjan och chatta lite!

PuSs!

Lunchpengar, men vart ska man äta?

Shoo!

Pappa lämnade lunchpengar idag, men jag vet inte vart jag ska äta! Finns ju ganska många ställen som man inte har provat förut. Skulle ju vara kul. ^^
Han lämnade också en dansk tiokrona, undrar om han la dit den med flit...?

Ska vara med Lisa och "Nallen" idag, najs najs! Få se vad vi ska hitta på.

PuSs!

Glömde påsen hemma hos Lisa!

Hejhej!

Hemma igen... Hade kul hos Lisa, vi stod på en grej och dansade lite, sen gick vi in och spela ett amerikanskt spel som jag inte kan namnet på. ^^
Glömde min påse där, men det var bara en bulle och en lite privat sak där, haha!

Just nu lyssnar jag på So Happy I Could Die med Lady Gaga. Jag har förälskat mig i hennes kläder och röst. Underbar!
Chattar med Valentino också...!

Nu ska jag inte vara så tråkig och bara berätta vad jag gör. Det känns som det är det enda gör här... men jag kan säga några roliga saker om kändisar som jag tycker är lite "speciella" om man säger så...

Robert Pattinson har slutat tvätta håret för flera år sen, närmare bestämt tre och ett halvt år sen.
Kanye West största besvikelse i livet är att han aldrig kommer få se sig själv på scen.

Just nu var de de enda, men imorgon kan du leta efter mer!
Nu ska jag sova...!

PuSs!


Ny design - Liten men tuff!

Heejsan!

Som ni ser har jag gjort en ny design nu, med enklare bakgrund och en header som jag inte riktigt vet vad jag ska säga om den...
Jag tycker om den, men frågan är: gör ni det? Skriv gärna en kommentar!

Nu är bullarna färdigbakade, och de blev ypergoda! ^^

PuSs!

Hemma hos pappa nu...!

Heej!

Nu är jag hemma hos pappa, tills på måndag. Roligt roligt!
Pappa bakar vaniljbullar just nu, mina favoritbullar! Hihi... ^^ Saga är hemma hos en kompis, och Julia jobbar så vi är ensamma hemma. Det är någon film på TV:n, jag vet inte vilken men Mikael Persbrandt är med i den.

Åh, suck! Varför ska det snöa nu! Jag som trodde att vi hade börjat komma mot sommardagar nu.

Nu ska jag sätta mig och försöka komma på en liten påskigare design...

PuSs!

Tommy tycker om mig...! Rolig låt, va? Hm...

Moshi Moshi!

Idag vaknade jag vid halv tio, kanske på grund av att jag var uppe till halv ett igår.
Jag var med Lisa till nio ungefär, efter en massa cyklande och messande med en kill sen gick jag till lysmaskarna med Aleksandra och Malin, sen gick vi hem och spelade spel. Många spel...
Och angående rubriken, på ett spel skulle man sjunga en låt och då fick jag "Tommy tycker om mig" av Carola och min låtsaspappa heter Tommy så mamma fick det kortet. Lite roligt...

Idag ska jag nog inte göra mycket, skämma bort mig själv med lite hemmaspa, jag tror att Lisa kommer också. ^^


En blomma hos Lisa, haha...

PuSs!


Hann inte skriva!

Hejlihejli!

Är med Lisa just nu, vi har joggat... Vi möttes tidigare, så jag hann inte skriva innan jag gick.  Men nu är jag ju hemma, och en riktig fotobomb kommer nu...! Känns som att det var länge sen jag hade en sån.
Njut!


Om någon minut kommer de vara betydligt roligare!


Ser det inte lite ensamt ut?


Sådär ja! Timli och Timla!


Den gjorde jag. Det längst ner är faktiskt äkta äggskal...


Ritade lite i Sagas målarbok också...!


Färgpennor!


Min och Lisas "springmat" - äpple och powerade!


Vi tog en liten paus vid vattnet.


Fötter...?


Lisa! <3


Inte så bra bild, ville bara visa blommorna!

Nu sticker jag hem till Lisa, hörs sen!

PuSs!


Kokar ägg

Heej!

Nu var det ett tag sen jag skrev (igen). Ber om ursäkt för det. 

Men just nu kokar jag ägg, som ska bli målade som söta små gubbar snart... Hihi. ^^
Nu ska jag ta ut dem!
Skriver mer om en liten stund, så får ni se hur de ser ut!


 Morgontrött...

PuSs! 


At home!

Hi!

I'm gonna speak english the whole night, so I have to write english here too...
I've was with Lisa today, we cycled and ran, so we were very tired when we came home. We was with Vidar to, but not all the time. We eated lunch in my house, and for dessert we had ice cream with candy. Mm...

Now I gonna watch Solsidan with my family, exept Saga - she's looking att her TV. Damn, I want my own TV! I don't have one, and shes six and I'm eleven!

Goodnight!


What? I'm not tired.

Ironic...

LoVe!


Till Lisa!

Heej!

Sorry att jag inte skrev igår, hade jätteroligt påskharande, haha. ^^ Jag, Lisa, Miranda och Vidar gick runt och påskade och fick ihop en hel del godis. 

Men nu har jag bråttom hem till Lisa... hörs sen!

PuSs! 


RSS 2.0